Linkbuilding

Linkbuilding is een manier om ervoor te zorgen dat jouw
website beter zichtbaar wordt op het internet.
Linkbuilding

Wat is Linkbuilding?

Linkbuilding, wat is dat en hoe gaat het jou helpen de top in de Google zoekresultaten te bereiken? Dit is een vraag waar wij ons al jaren mee bezig houden en ons dagelijks in ontwikkelen. Het is een manier om ervoor te zorgen dat jouw website beter zichtbaar wordt op het internet. Simpel gezegd is een backlink niets anders dan een linkje van een website die verwijst naar jouw website. Dit kun je zien als een ‘aanbeveling’. Hoe meer backlinks je krijgt van andere websites, hoe meer autoriteit je opbouwt. 

Het belang van continuïteit en spreiding

Een backlink kun je zien als een aanbeveling. Als jij in een keer een hele hoop backlinks ontvangt, zal jouw website opvallen bij Google waardoor je zult stijgen in de zoekresultaten. Op dat moment denkt Google dat jij enorm belangrijke content hebt omdat er veel links naar jouw website verwijzen. Stop je na deze eenmalige investering? Dan zal je weer dalen in de zoekresultaten omdat je dan niet meer relevant bent voor Google, er zijn immers geen nieuwe aanbevelingen meer. 

Met deze kennis bouwen wij aan een strategie die past bij jouw ambitie, website, markt en natuurlijk budget. We gaan graag met jou als ondernemer in gesprek om de juiste strategie te bepalen voor het beste resultaat! 

Vragen over linkbuilding?

Neem contact op met onze linkbuilding specialist Jens!

Linkbuilding als onderdeel van het totaalpakket

Linkbuilding is onmisbaar in een succesvol marketingplan. Het is wel belangrijk om niet alleen te focussen op linkbuilding, maar dit te integreren in een breder plan om waardevolle informatie te bieden en de website gebruiksvriendelijk te maken. Naast linkbuilding zijn wij gespecialiseerd in Webdesign en ontwikkeling, CRO optimalisatie, gebruiksvriendelijkheid van je website, Google advertising (SEA) en technische website optimalisatie met o.a. snelheid en beeldoptimalisatie.

Reward biedt het totaalpakket als het gaat om alles wat met online marketing te maken heeft. Al onze expertises vind je terug in dit overzicht. Heb jij een specifieke wens, vraag of verzoek? Neem dan gerust contact met ons op. 

linkbuilding

De Reward aanpak

Ons netwerk is eindeloos en wij kunnen hierdoor iedere klant in welke branche dan ook passend bedienen. Een goede strategie die naadloos aansluit op jouw wensen is niet weg te denken uit het succesverhaal wat wij samen met jou voor ogen hebben. 

Wat ons bijzonder maakt? Communicatie, betrokkenheid, transparantie, maatwerk en bovenal een helpende hand zodat ook jij begrijpt wat er reilt en zeilt omtrent jouw website. We zijn enthousiaste vertellers en je kunt ons altijd van alles vragen over online marketing.

We nemen je stap voor stap mee in het proces, hebben onderling als hecht team én met jou als klant veel contact om er samen voor te zorgen dat het onderste uit de kan naar boven komt. Kan Linkbuilding daarbij helpen? Ja! Dat hebben wij al meermaals bewezen!

facebook advertising of adverteren op facebook met Jens

Linkbuilding uitbesteden?

Meer informatie over linkbuilding? Wij nemen de mogelijkheden graag met je door.

    Wil jij ook online groeien?