Server Side Tracking

Wat is Server Side Tracking

Server Side Tracking is een methode voor het verzamelen van gegevens waarbij de trackingprocessen worden verplaatst naar de serverkant in plaats van te vertrouwen op de browser van de gebruiker. Dit biedt tal van voordelen, waaronder een hogere betrouwbaarheid van gegevens en een verminderde gevoeligheid voor adblockers en browserinstellingen die traditionele tracking kunnen verstoren.

Waarom kiezen voor Server Side Tracking?

Nauwkeurigheid: 

Met Server Side Tracking verminder je de kans op gegevensverlies en onnauwkeurige metingen. Je hebt volledige controle over de gegevens die worden vastgelegd, wat resulteert in betrouwbare inzichten voor jouw analyse.

Privacy en Compliance: 

Server Side Tracking minimaliseert de impact op de privacy van gebruikers. Dit is vooral belangrijk in een tijd waarin privacywetgeving steeds strenger wordt. Je houdt de controle over welke gegevens worden verzameld en hoe ze worden gebruikt. 

Flexibiliteit:

Server Side Tracking stelt je in staat om aangepaste events en metingen in te stellen die specifiek zijn voor jouw bedrijf en doelen. Dit geeft je een grotere mate van flexibiliteit in wat je meet en hoe je deze metingen gebruikt.

Basis voor de toekomst:

Aangezien technologie en privacyregels voortdurend evolueren, biedt Server Side Tracking een stabielere basis voor jouw gegevensverzamelingstrategie. Je bent beter voorbereid op veranderingen in het digitale landschap.

online-marketing-header

Bij Reward zijn we er trots op dat we Server Side Tracking kunnen aanbieden als een geavanceerde oplossing om betere, betrouwbaardere en bruikbare gegevens te verkrijgen. Wij geloven dat betrouwbare gegevens de basis vormen voor slimme besluitvorming en strategische groei.

Wil jij ook online groeien?