EEN SUCCESVERHAAL NOG GROTER MAKEN

1408 zoekwoorden in de top 3 en ruim 2000 zoekwoorden in de top 10 van Google. Hoe optimaliseer je een succesvolle website als Kh-metals.nl? En wat zijn dan nog de kansen? Een website die presteert op het allerhoogste niveau vraagt om een speciale aanpak, naadloze samenwerking en veel creativiteit. Om de website van Krommenhoek naar een hoger niveau te tillen moeten we ‘out of the box’ denken, ons creatieve brein aan het werk zetten en eindeloos puzzelen met de laatste losliggende puzzelstukjes.

  • +1408
    Zoekwoorden in de top 3 van Google
  • +2000
    Zoekwoorden in de top 10 van Google

Terug naar de basis

We passen alle belangrijke basisprincipes al enige jaren toe op de website van Krommenhoek. We investeren in linkbuilding, optimaliseren teksten en brainstormen veel over het gebruiksgemak op de website. Samen met ons UX Design Team voeren we regelmatig verbeteringen door aan de website, om de website zowel technisch als optisch zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor de bezoeker. 

Wekelijks is er contact met de directeur en medewerkers van het bedrijf om ontwikkelingen door te spreken en de strategie verder uit te stippelen. Naast de data die we uit onze tools en uit Google halen, zijn de ontwikkelingen die plaatsvinden op de werf van Krommenhoek Metals voor ons van onmisbare waarde.

Linkbuilding

Ondanks dat er op internet verschillende meningen over linkbuilding te lezen zijn, blijkt uit ons onderzoek (en onze ervaring) dat linkbuilden op de juiste manier nog steeds een belangrijke sleutel is voor succes. Wij geloven dan ook in een ‘schone’ manier van linkbuilding. We plaatsen blogs op relevante websites die daadwerkelijk bezoekers aantrekken voor de klant Krommenhoek. Uit onze tools blijkt dan ook dat op het belangrijkste zoekwoord ‘oud ijzer prijs’ met ruim 41.000 maandelijkse zoekopdrachten, wij nu een steeds stabielere nummer 1 positie hebben weten te veroveren.

Is linkbuilding nieuw voor jou? We leggen je graag uit hoe het werkt in onze blog over linkbuilding!

Linkbuilding

Een duik in het diepe

Mooie cijfers, een succesverhaal en een website die goed presteert. Achterover leunen en kijken wat er gebeurt, of toch niet? Wij blijven net als de directeur van Krommenhoek ambitieus en willen alles uit de website halen wat erin zit, ook al lijk je de grootste doelen al behaald te hebben. 

Om een volgende stap te zetten binnen een succes project zul je diep moeten graven en zoals eerder genoemd je creatieve brein aan het werk moeten zetten. Zo spelen wij in op (Google)trends, gebruiken de nieuwste en meest uitgebreide tools om de website tot de bodem te analyseren. Krommenhoek speelt in op populaire topics als milieu en duurzaamheid, wat ervoor zorgt dat je relevant en innovatief blijft. 

In een korte tijd hebben we een succesvolle afdeling binnen de website opgezet omtrent het recyclen van oude en gebruikte elektronica. In samenwerking met een specialist binnen het team van Krommenhoek hebben we rijke en informatieve content gecreëerd, dit is goed in de smaak gevallen bij Google en heeft de website prachtige posities opgeleverd! Zoals hiernaast te zien zijn we met vrijwel alle belangrijke zoekwoorden in de top 10 van Google terug te vinden.

Onze fijne en vruchtbare samenwerking

Als marketingbureau, SEO en SEA specialisten hebben wij niet het wiel uitgevonden als het gaat om het recyclen van oude metalen. Wij zijn een full service marketingbureau dat de klant zo veel mogelijk wil ontzorgen, maar hebt de kennis van de klant hard nodig. Google ontwikkelt zich in een rap tempo en gaat steeds meer waarde hechten aan waardevolle en rijke content. Je ontkomt er dan ook niet aan om de kennis van binnenuit het bedrijf te gebruiken om aan deze kwaliteitseisen te voldoen. 

 

Wij geloven dan ook, net als dat wij dat met vrijwel alle klanten doen, in een goede samenwerking. Wij verzorgen alle technische aspecten en vragen de klant ons te voorzien van belangrijke inhoud. Zo vroegen wij de elektronica specialist om ons meer te vertellen over zijn werk, de gang van zaken en technische informatie op papier te zetten. Je hebt hierboven kunnen zien waar dat toe heeft geleid.