GOOGLE ADS
UITBESTEDEN

Reward, hét online marketingbureau in Noordwijk,
staat klaar om jouw online marketing naar een hoger niveau te tillen.

Waarom Google Ads Uitbesteden

Of je nu nieuw bent in Google Ads of al een campagne hebt lopen maar het gevoel hebt dat je de touwtjes niet in handen hebt, bij ons draait het om duidelijke data. Bij Reward gaan we voor persoonlijk contact, praten over de leads die binnenkomen én graven in de feiten.

Google Ads kan een constante stroom aanvragen en orders opleveren, maar alleen als alles goed staat. Daar springen wij graag bij!

Meer over SEA
google ads uitbesteden

Verschillende soorten Google Ads

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende soorten advertentiecampagnes

Display

Displayadvertenties op Google zijn visuele advertenties die worden weergegeven op websites binnen het Google Display Netwerk. Ze kunnen verschillende elementen bevatten, waaronder afbeeldingen, video’s en interactieve HTML-elementen. Deze HTML banners op websites bieden een eerste indruk van wat het bedrijf doet en waarom het interessant is voor de gebruiker om erop te klikken, zowel in woord als in beeld.

 

Shopping

Google Shopping Ads zijn advertenties die specifiek producten promoten in de zoekresultaten van Google. Ze vergroten de naamsbekendheid door gedetailleerde informatie te bieden over wat adverteerders verkopen, waardoor gebruikers gemakkelijk producten kunnen vinden en aankopen kunnen doen.

Search

Google Search Ads zetten aan tot actie op de website wanneer gebruikers zoeken naar soortgelijke producten of services. De advertenties worden weergegeven boven de organische zoekresultaten en ook op YouTube. Dit gebeurt wanneer mensen zoeken naar producten of diensten die een adverteerder aanbiedt.

Video

Met videoadvertenties kun je niet alleen je producten promoten, maar ook belangrijke details delen over je voorraad en mensen aanmoedigen om je online of fysieke winkel te bezoeken. Deze advertenties verschijnen op YouTube en in het Google Display Network, waar ze apart worden weergegeven of binnen andere streaming video-inhoud. Het is een geweldige manier om op een menselijke en boeiende manier je boodschap over te brengen en potentiële klanten te bereiken.

App

App-campagnes bieden de mogelijkheid om advertenties te verspreiden over diverse platforms, zoals het zoeknetwerk van Google, het Display Netwerk, Google Play, Google Discover en YouTube, en ook binnen andere apps. Adverteerders kunnen een verscheidenheid aan content leveren, waaronder tekst, afbeeldingen, video’s en eventueel HTML5-items, om hun boodschap effectief over te brengen aan een breed publiek.

Specialized Campagne Types

Google Ads optimaliseert de weergave van advertenties op verschillende platforms, waaronder Search, Maps, Display en YouTube, om zo de offline prestaties te maximaliseren.

Hotel

Hotelcampagnes bieden de mogelijkheid om te adverteren op hotels, zichtbaar wanneer een reiziger op Zoeken of Maps zoekt naar accommodatie. Deze advertenties verschijnen in een speciale module voor hotelboekingen, waarin foto’s van het hotel, voorzieningen, prijzen en een directe link naar het boeken van het hotel worden weergegeven.

Discovery

Een Discovery-campagne is een uniek type Google Ads-campagne dat zich richt op visuele advertenties binnen de eigen feeds van Google. Google Discovery Ads worden weergegeven op platforms zoals YouTube, Gmail en Discover in de Google-app. Het hoofddoel is om jouw merk te laten ontdekken door jouw doelgroep, zoals de naam al suggereert.

social-advertising-header

Google Ads Scan.

Verbetering nodig in je Google Ads of op zoek naar nieuwe kansen? Wij maken graag een vrijblijvende analyse.

    WIL JIJ OOK ONLINE GROEIEN?