Website onderhoud en waarom dit belangrijk is
Concept en creatie

Website onderhoud en waarom dit belangrijk is

Om met de tijd mee te blijven gaan is het van belang dat jouw onderneming beschikt over een goede website. Maar het blijft niet alleen bij het (laten) maken van een goede website. Om te kunnen zorgen dat jouw klanten 24 uur per dag in contact met je kunnen blijven, is het belangrijk om je website van actuele informatie te voorzien, geen verouderde nieuwsberichten te tonen en dien je ervoor te zorgen dat jouw website altijd ‘in de lucht’ blijft. Want alleen een online visitekaartje, dat is een website tegenwoordig al lang niet meer..

Hierdoor is het regelmatig onderhouden en up-to-date houden van je website essentieel. Zo voorkom je dat je website in aanraking komt met hackers en virusaanvallen, waardoor je website niet meer bereikbaar is. Naast een veilige website, zorgen updates er ook voor dat de snelheid van de website erop vooruitgaat. Vooral voor de bezoeker is dit erg fijn en kan dit ervoor zorgen dat de bezoeker langer op jouw website blijft.

Daarnaast zorgt het onderhouden van de website ook voor een betere Google ranking. Door regelmatig nieuwe blogs, nieuwsberichten en pagina’s aan te vullen ziet Google dat de website actief onderhouden wordt en hierdoor zijn relevantie behoudt. Nieuwe teksten zorgen voor meer content op de website, waardoor ook de SEO van jouw website kan worden versterkt. Want uiteindelijk wil ieder bedrijf met haar website zo hoog mogelijk vertoond worden in de zoekmachine.

Andere artikelen

Online marketing is mensenwerk

SEO

Online marketing is mensenwerk

Het team van Reward zet in op effectieve online marketing met persoonlijk contact als sleutel tot succes.

Jens Koreman
Teamlead - SEO
Meta phishing berichten in de omloop

Social media

Meta phishing berichten in de omloop

Lees verder om te ontdekken hoe deze misleidende nepberichten jouw gegevens proberen te bemachtigen.

Marieke van der Niet
Contentspecialist