LinkedIn advertising

LinkedIn Advertising

LinkedIn advertising is een krachtige tool om je zichtbaarheid en invloed in de professionele wereld te vergroten.
LinkedIn Advertising

Adverteren op LinkedIn

LinkedIn advertising is een krachtige tool voor bedrijven om hun zichtbaarheid en invloed in de professionele wereld te vergroten. LinkedIn is een zakelijk netwerkplatform en is dus met name gericht op een zakelijke doelgroep. Hierdoor biedt LinkedIn advertising andere kansen dan bijvoorbeeld adverteren op Instagram, Facebook of Pinterest. Met zo’n 5,5 miljoen gebruikers in Nederland is er op dit platform veel potentie om jouw bedrijf groter te maken in de zakenwereld. 

Er zijn verschillende manieren om te adverteren op LinkedIn en elk heeft zo zijn voordelen. Door hier een goede keuze in te maken, kan jouw bedrijf groeien op LinkedIn. Wij nemen dit graag voor jou uit handen.

 

 

Wanneer gebruik je LinkedIn Advertising?

LinkedIn is een geschikt platform om op te adverteren. Maar wanneer maak je als bedrijf de keuze om op LinkedIn te adverteren? In Nederland heeft LinkedIn zo’n 5,5 miljoen gebruikers. Het is een zakelijk netwerkplatform, dus je hebt te maken met een zakelijke doelgroep. LinkedIn gebruikers zijn voornamelijk op zoek naar professionele kansen. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld een nieuwe baan, nieuwe opdrachten en nieuwe medewerkers. LinkedIn advertising is voornamelijk een strategische zet voor bedrijven die gericht zijn op B2B-marketing of die een specifieke professionele doelgroep willen bereiken. Met zijn unieke positionering als professioneel netwerk biedt LinkedIn de mogelijkheid om je zakelijke groei te versnellen. Kortom, LinkedIn advertising is met name geschikt voor bedrijven die zich willen richten op de zakelijke markt.

Vragen over LinkedIn Advertising?

Neem contact op met onze social advertising specialist Laura.

Soorten LinkedIn Ads

Op het gebied van adverteren op LinkedIn zijn er in Nederland twee mogelijkheden, namelijk sponsored content en tekstadvertenties. Sponsored content is over het algemeen de meest effectieve manier. Deze advertenties verschijnen rechtstreeks in de nieuwsfeed van de doelgroep, net zoals gewone posts, waardoor ze minder op een advertentie lijken. Door deze manier van adverteren wordt jouw advertentie sneller gelezen. De tweede manier van adverteren op LinkedIn is het gebruik van tekstadvertenties. Deze advertenties zijn kleiner en minder opvallend dan de sponsored content. Ze bevatten vaak een afbeelding en staan dan aan de rechterkant in de zijbalk. Wanneer ze geen afbeelding bevatten kunnen ze ook helemaal bovenaan getoond worden. Beiden manieren van adverteren, hebben zo zijn voordelen. Benieuwd naar welke manier van adverteren op LinkedIn het beste bij jouw bedrijf past? Wij helpen je graag verder!

tiktok advertising of adverteren op tiktok

Voordelen van adverteren op LinkedIn

LinkedIn Advertising kent meerdere voordelen. Ten eerste richt je je met LinkedIn advertising op een specifieke doelgroep. LinkedIn is namelijk het grootste online netwerk van professionals. Door de adverteren op LinkedIn bereik je een brede doelgroep van professionals. Dit maakt LinkedIn een ideaal platform voor onder andere B2B-bedrijven. LinkedIn advertising heeft uitgebreide targetingopties. Wij kunnen jouw LinkedIn advertenties richten op specifieke demografische gegevens, zoals industrie, bedrijfsgrootte, fucntietitel, vaardigheden, en zelfs opleidingsniveau en ervaring. Dit zorgt ervoor dat je advertenties worden gezien door mensen die het meest waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in jouw bedrijf.

Haal meer leads uit je LinkedIn campagnes

Wil jij graag meer leads halen uit je LinkedIn campagnes? Bij Reward weten we als geen andere hoe dit moet! Wij maken een krachtige advertentiestrategie voor jouw bedrijf en zorgen daarbij ook voor de perfecte uitvoering van deze strategie. Zonder de juiste strategie gooi je als bedrijf of organisatie veel geld weg met adverteren op LinkedIn. Onze specialisten helpen je graag met het opzetten van een converterende campagne!

Adverteren op LinkedIn?

Meer informatie over adverteren op LinkedIn? Wij nemen graag de mogelijkheden met je door.