Call Tracking

Wat is Call Tracking?

Succesvolle marketing vindt niet alleen online plaats. Daarom maken wij bij verschillende klanten gebruik van Call Tracking, een krachtige tracking methode om inzicht te krijgen in telefoongesprekken die voortkomen uit marketinginspanningen. Met Call Tracking kunnen we de volledige reis van jouw klanten volgen, zowel online als offline, en strategische beslissingen nemen op basis van uitgebreide gegevens.

Wat is Call Tracking

Call Tracking is een geavanceerde technologie waarmee je de bron en het traject van inkomende telefoongesprekken naar jouw bedrijf kunt volgen. Met unieke telefoonnummers voor verschillende marketingkanalen kun je precies achterhalen welke campagnes, advertenties of zoekwoorden de oproep hebben gegenereerd. Dit geeft je waardevolle inzichten in welke marketingkanalen het meest effectief zijn in het stimuleren van telefoonverkeer.

Daarnaast kunnen we de daadwerkelijke conversies delen met marketingkanalen zoals Google Ads & Facebook Ads. Dit zorgt ervoor dat de algoritmes gaan optimaliseren op de oproepen die er echt toe doen!

Wanneer Call Tracking inzetten?

Wordt er wel eens gebeld naar jouw bedrijf en/of zijn deze oproepen onderdeel van de klantreis? Dan zorgt Call Tracking voor betere resultaten en diepgaande inzichten.